1.5.16

PUBLICACIÓ LLIBRE: "L´ARBRE DE LES POESIES"

   La diada de Sant Jordi sempre és bonica però, per a mi, aquest any encara ha estat més especial perquè he aportat el meu granet de sorra amb la publicació del llibre L´Arbre de les Poesies.


   És un conte del que es desprenen trenta-quatre poesies, destinat a nens bàsicament de primària. El conte ens parla d´una nena, la Bet, a qui li agrada molt llegir contes, històries, còmics... i sobretot poesies. Sempre acostuma a anar a llegir al bosc i s´asseu al peu del mateix arbre. 







   La sorpresa és que quan l´arbre floreix, en comptes de donar fruits silvestres produeix poesies i es converteix en un exemplar únic al món. Solament hi ha un personatge en tot el bosc que sap perquè s´ha produït aquest fenomen, el qual han d´endevinar els lectors. La pista de l´endevinalla és que es tracta d´algú que apareix amagadet a cada pàgina, entremig de les boniques i divertides il·lustracions realitzades per en Josep Ubia.








   Les poesies que el llibre va desgranant són sobre temes variats; d´animals, de natura, de coses de la vida diària, de tradicions, del temps...



   També s´aprofiten les guardes del llibre per introduir dos jocs de mots encreuats, on queden plasmats tots els noms dels poemes.




   He triat el format de poesia ja que agrada als nens i genera emocions positives que els engantxa a seguir llegint.






   Llenguatge, musicalitat i sentiments formen un engranatge breu capaç d´atreure la mainada i fer-li descobrir el plaer de la lectura.


   Tal com explica el conte que presenta l´obra, ens transformem en allò de què ens alimentem i així seran els nostres fruits!!!


   
  
   






Núria Maeso Salvà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada